Impressariaat

Impressariaat & producent voor theater, festivals en educatie.

Theater maakt de wereld zo'n stuk mooier. Een goede voorstelling spiegelt, relativeert, inspireert en motiveert. We vertegenwoordigen een aantal nieuwe talenten en ontwikkelen daarnaast op de actualiteit aansluitende voorstellingen op maat voor festivals, onderwijs en zakelijke evenementen.

Speeldata Ksenia Marasanova

'De Mantel: Zij zagen Oorlog' is een voorstelling over gelijkwaardigheid.

Bij een herdenking van een oorlog gaat het snel over getallen, wapenfeiten en worden automatisch verhullende termen gebruikt als invasie, holocaust of bevrijding. Als mens voelen we ons prettiger bij dat soort termen, dan bij de harde constatering dat alle slachtoffers veroorzaakt zijn door mensen die hele goede bedoelingen hadden.

In “Zij zagen Oorlog” neemt Ksenia Marasanova je op confronterende en meeslepende wijze mee langs de menselijke aspecten van de tweede wereldoorlog. Ze beschouwt de oorlog door de ogen van 6 vrouwen, elk met eigen ambities, gevoelens en ervaringen. Daarbij zingt en speelt ze passende liederen.

“De Mantel” gaat over trots en overleven, over pijn en onrecht en over lijden en vergiffenis.

Dit vindt het publiek ervan

Ksenia speelde try outs in regio's rond Den Bosch, Antwerpen, Parijs en Amersfoort.

“Ze vertelt een verhaal, nee haar verhaal, van verlangen, oorlog, liefde, protest en rechtvaardigheid. De emotie spat van het gezicht." Henk van der Veer (Sneek)

“Ontzettend goed. Bij het derde verhaal wilde ik het liefst onder een tafel kruipen. Dit komt binnen.” Mevrouw Sandbrink (Hoevelaken)

“Samen met mijn dochter van 9 zag ik de voorstelling twee keer. Beide keren hield ik het niet droog. De voorstelling geeft me zoveel haakjes voor educatieve gesprekken over belangrijke thema’s als onrecht, gelijkwaardigheid en vergiffenis.” Mevrouw Wolters (Lelystad)

“Wat een niveau! Totaal onverwacht. Ik ben er beduusd van en moet even bij zinnen komen.” Meneer Hoekstra (Amersfoort)

“Onbeschrijfelijk goed. Ze neemt je mee. Het grijpt je aan.” Familie Vedder (Nijkerk)